FAQ

Als je andere dringende vragen hebt die we hier niet hebben kunnen beantwoorden, voel je vrij om een e-mail te sturen of op de knop rechts te klikken.

info@chateaubodi.com

Producten

Onze Staple Collection is gemaakt van 70% biologisch katoen en 30% gerecycled polyester. We hebben voor deze materialen gekozen vanwege hun biologische en duurzame eigenschappen. Katoen is een organisch en sterk textiel, terwijl polyester het een luxueus gevoel geeft. Het is zeer sterk en vult het katoen goed aan. Samen vormen ze een prachtige loungeset die een leven lang meegaat!

De loungesets van de Staple Collection zijn gemaakt in Portugal door een kledingfabrikant die hun werknemers zeer goed behandelt. Tijdens een bezoek aan de fabriek was er meteen een klik met de eigenaar. Hij is zelf ook vader, en hij vertrouwde en geloofde in ons merk toen niemand anders dat deed. We hebben een partner voor het leven gevonden!

Chateau Bodi onderscheidt zich om de simpele reden dat het veel meer is dan alleen kleding. We zijn hier om je te helpen en je je kostbaarste bezit terug te geven, namelijk tijd. Elke ouder weet hoe hectisch de ochtenden kunnen zijn met kinderen; de dagen zijn voorbij dat je moest nadenken over wat je baby moest dragen. Pak een Chateau Bodi loungeset en je bent klaar! Je kind ziet er goed uit en is comfortabel, en jij hebt tijd bespaard! We zijn anders omdat we niet alleen aan kinderen denken, maar ook aan degenen die al het harde werk verrichten, jij.

Verzending

Onze online winkel biedt een bezorging binnen 2 dagen in Nederland.

 

De pakketten worden in Nederland bezorgd door PostNL. Internationaal zal het pakket worden verzonden door een betrouwbaar verzendbedrijf in jouw land.

Verzending naar landen buiten Nederland zal iets langer duren. Reken op ongeveer 5-8 dagen vanaf het moment van je bestelling.

 

Zodra we je bestelling ontvangen, verwerken we deze voor verzending. Alle bestellingen geplaatst na 12 uur ‘s middags (Amsterdamse tijd) worden de volgende dag verwerkt. Onze PostNL- of DHL-koerier haalt het vervolgens bij ons op en gaat op weg om de stukken naar jou te brengen. Je ontvangt een e-mail met het trackingnummer zodra je pakket onderweg is.

 

Geen zorgen! Soms duurt het een paar dagen voordat de status van je zending wordt bijgewerkt. Stuur ons een e-mail op info@chateaubodi.com en we laten je weten waar je pakket zich bevindt.

 

Geen zorgen! We zullen het voor je corrigeren als je aankoop nog niet is verzonden. Stuur ons alsjeblieft een e-mail op info@chateaubodi.com.

 

Facturering

We accepteren iDeal, Visa, KBC, Belfius, Mastercard, American Express cards en Klarna-after Pay. 

Je creditcard wordt belast zodra je bestelling is geaccepteerd en verwerkt.

 
 

Geen zorgen, het gebeurt zelfs de besten onder ons. Controleer het volgende:

  1. Controleer of je kaart niet is verlopen.
  2. Controleer de nauwkeurigheid van de factuurgegevens van je creditcard, zoals het factuuradres en de beveiligingscode (dat wil zeggen, wat je hebt ingevoerd in de afrekengegevens).
  3. Bel de uitgever van je creditcard – ze hebben mogelijk voorkomen dat deze betaling wordt verwerkt.

Vragen over bestellingen

Stuur ons een e-mail op info@chateaubodi.com en we zullen je bestelling zo snel mogelijk bijwerken.

 

We accepteren slechts één kortingscode per keer. We zijn er zeker van dat er in de toekomst andere gelegenheden zullen zijn om je kortingscode te gebruiken.