about us & our story

Samra, de oprichter, vervult diverse rollen als toegewijde moeder van twee kinderen, enthousiaste docent Engels en geschiedenis, en ambitieuze ondernemer. Met de wens om de uitdagingen voor ouders te verminderen en het leven van kinderen te verbeteren, is ze een reis begonnen en heeft ze Chateau Bodi opgericht. Haar toewijding aan deze onderneming is onwankelbaar.

Samra, de oprichter, vervult diverse rollen als toegewijde moeder van twee kinderen, enthousiaste docent Engels en geschiedenis, en ambitieuze ondernemer. Met de wens om de uitdagingen voor ouders te verminderen en het leven van kinderen te verbeteren, is ze een reis begonnen en heeft ze Chateau Bodi opgericht. Haar toewijding aan deze onderneming is onwankelbaar.

onze missie en filosofie

De 3 kernwaarden van ons merk

1. Comfort

Het ultieme doel voor onze kleintjes is dat ze zich het meest comfortabel voelen en zich goed voelen. Als zij gelukkig zijn, zijn wij dat ook!

2. Fashion

Comfortabel zijn terwijl je er stijlvol en modieus uitziet.

 

3. Kwaliteit

We gebruiken alleen de beste materialen voor onze kleintjes. Hoogwaardig katoen, vervaardigd in Portugal.

CHATEAU BODI CHATEAU BODI CHATEAU BODI CHATEAU BODI

Oprichter & Eigenaar

samra el bouaiadi

Samra, de oprichter, vervult diverse rollen als toegewijde moeder van twee kinderen, enthousiaste docent Engels en geschiedenis, en ambitieuze ondernemer. Met de wens om de uitdagingen voor ouders te verminderen en het leven van kinderen te verbeteren, is ze een reis begonnen en heeft ze Chateau Bodi opgericht. Haar toewijding aan deze onderneming is onwankelbaar.

Gedreven door haar intrinsieke perfectionisme en streven naar grootsheid in het moederschap, kent ze maar al te goed de veeleisende aard van het zijn van een werkende moeder. Te midden van een hectisch leven streeft ze naar een balans tussen haar professionele leven en het koesteren van haar geliefde kinderen. Haar kinderen houden ervan om comfortabel te zijn, terwijl zij ernaar streeft dat ze er goed uitzien en stijlvol zijn. Zo ontstond Chateau Bodi als de ideale oplossing.

Kortom, Chateau Bodi staat symbool voor vooruitstrevende stijl, ultiem comfort en onbetwistbare kwaliteit. We ontnemen ouders de lastige taak van het kiezen van kleding voor hun kleintjes. Geen gedoe meer met het nadenken over kleding die specifiek is voor geslacht of het coördineren van boven- en onderstukken; met Chateau Bodi staat eenvoud centraal. Laat je kind op een moeiteloze manier zijn unieke stijl omarmen, gekleed in de prachtige kleding die wij aanbieden.

Wij erkennen dat tijd een onschatbare troef is voor ieder mens, en wij beloven om deze last te verlichten voor onze gewaardeerde klanten. Met een uitgebreid assortiment stijlvolle kleding en accessoires zorgen wij ervoor dat mode en comfort moeiteloos samenkomen. Laat ons je bevrijden van de last van besluiteloosheid, zodat je meer kostbare momenten kunt besteden aan degenen die het meest belangrijk voor je zijn. Tijd is kostbaar, en met Chateau Bodi willen we je een onschatbaar geschenk teruggeven.

Chateau Bodi is een merk dat zich richt op comfortabele, stijlvolle en duurzame kleding. We streven ernaar om het nummer één loungewear merk in Europa te worden! Met onze inzet en kwaliteit zal dat zeker realiteit worden! We gebruiken de beste materialen, zoals katoenen cargo, katoen satijn, katoenen jersey, enz. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor onze kleintjes. Al onze sets zijn ontworpen om comfortabel te zijn, zodat kinderen er zo lang in kunnen spelen als ze willen, en de kleding kan de hele dag worden gedragen. Je kunt de sets dragen wanneer je hebt afgesproken met een vriend of vriendinnetje of wanneer je een verjaardagsfeestje hebt! Je kind ziet er altijd goed uit en voelt zich comfortabel!