Meteen naar de content

Nieuws

Dit zijn de kindermode trends van dit jaar!

door Chateau Bodi 30 May 2024

Dit najaar zijn de comfy stijlen helemaal in, ook voor kinderen! Iedereen wordt blij van een comfortabele outfit en er tegelijkertijd modieus bij lopen, toch? Zachte warme stoffen in mooie naturel tinten zie je veel terug dit najaar. Hoe style je dit nu het beste? In dit blog lees je meer over de kinderkleding trends van dit jaar!

Laat jouw kleintje stralen in de kindermode van dit jaar!

Voor kinderen is het het allerfijnste als kleding comfortabel zit, toch? Een fijne, zachte maar warme stof om ze warm te houden dit najaar is een must. De pakken van Chateau Bodi bieden warmte en comfort voor jouw kleine bestie! Doordat de joggingpakken van Chateau Bodi zijn gemaakt van mooie nude tinten passen ze bij iedereen. Dit najaar zijn de UGG’s in combinatie met heerlijk zittende kleding de trend! De pakken van Chateau Bodi passen perfect bij deze trend. Combineer de sets met een sneaker voor een stoere look of met een paar UGG’s voor een meer comfy look. 

Kinderkleding in de mooiste kleuren!

Trendkleuren voor kinderen dit najaar zijn nude kleuren. Effen, natuurlijke kleuren zijn ieder jaar een must voor in de kledingkast van je kleintje, zo ook dit jaar! De loungepakken van Chateau Bodi zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, de perfecte modekleuren voor dit jaar dus! Doordat de pakken verkrijgbaar zijn in mooie nude tinten kun je ze ook goed met elkaar combineren. Combineer bijvoorbeeld de zwarte broek met de beige sweater. Of ga voor een meer casual look door de sweater te combineren met een stoere jeans. Doordat de items van Chateau Bodi gemaakt zijn van de zachtste stoffen, bewerkt met mooie details en beschikbaar zijn in mooie natureltinten, zijn ze perfect voor ieder kind! Deze kleuren raken nooit uit de mode en zullen nooit vervelen. Koop je de items op de groei van jouw kindje? Rol dan de mouwen en broekspijpen op en creëer een stoere look!

Een zachte lounge outfit voor kinderen.

Het is heel fijn voor je kindje als zijn of haar kleding ook lekker en zacht zit. Zo kunnen ze zich goed bewegen en hebben ze geen last van hun kleding. Doordat de loungesets van Chateau Bodi gemaakt zijn van 100% biologisch katoen zitten de pakken heerlijk zacht en zijn ze van top kwaliteit. Kinderen vinden het fijn om comfy kleding te dragen waar ze zich lekker in kunnen bewegen. De kinderpakken zijn perfect voor een regenachtige dag maar kunnen ook super worden gecombineerd met een rokje of korte broek voor een zonnige dag! Combineer de truien van Chateau Bodi met een korte broek of rokje en slippertjes op koudere zomeravonden. Doordat de pakken gemaakt zijn van een ruimzittende zachte stof kan je kleintje zich goed bewegen tijdens het spelen. De broek beschikt over een elastische tailleband en zal dus niet afzakken, hoe fijn! De items zijn beschikbaar in maat 92 t/m 116. Zo kunnen je kids matchen met zijn of haar broer of zus!

De perfecte pasvorm voor ieder kind!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de kleding voor je kindje niet te groot of te klein is.Dus ben jij opzoek naar leuke kinderkleding die lekker en goed zit? De joggingbroek van Chateau Bodi beschikt over een elastische tailleband, hierdoor is de broek gemakkelijk op de groei te kopen. Zo kan jouw kleintje een lange tijd genieten van zijn of haar loungepak. Rol de mouwen en broekspijpen op wanneer deze te lang zijn voor een stoere, oversized look! Een chillpak die ook heel goed casual gedragen kan worden is natuurlijk top, al helemaal als het ook nog eens heerlijk zacht en warm zit. De loungesets van Chateau Bodi zijn de perfecte items voor dit jaar en zijn een echte must voor in iedere kledingkast!

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Popular Products

Verkoper: Mijn winkel
The Staple Black Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met donkere kleuren. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!  
Normale prijs
€59,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€59,00
Verkoper: Mijn winkel
The Staple Beige Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met lichte kleuren/wit. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!    
Normale prijs
€59,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€59,00
Verkoper: Mijn winkel
The Staple Taupe Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met lichte kleuren/wit. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!
Normale prijs
€79,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€79,00

Voeg toe aan winkelkar

Back In Stock Notification
algemene voorwaarden
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
this is just a warning