Meteen naar de content

Nieuws

Deze kledingstukken mogen niet ontbreken in de kledingkast van jouw kleintje!

door Chateau Bodi 30 May 2024
Het allerleukste is om nieuwe kleding te kopen voor jouw kindje, toch? Welke items mis je nog in de kast van jouw mini-me? en welke items zijn helemaal in dit najaar? Je leest het allemaal in dit blog!
 

De leukste combinatie tussen fashion en comfort.

Kleding voor je kleintje moet goed zitten, niet irriteren maar toch ook leuk eruit zien. Vind je het soms lastig om de balans te vinden tussen leuke en fijn zittende kinderkleding? Dan biedt Chateau Bodi je de perfecte oplossing. Als mama is het soms lastig om je kindje blij te maken met een nieuwe outfit omdat “die strakke spijkerbroek niet lekker zit”. De items van Chateau Bodi zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. De combinatie tussen biologisch geweven katoen en gerecycled polyester biedt de zachtste en lekkerst zittende kleding voor jouw kleintje. Dit najaar wil je dat jouw kleintje het niet koud heeft, lekker kan spelen en er ook nog eens leuk uitziet. Dan bieden de staple loungesets van Chateau Bodi de perfecte uitkomst! Door de mooie details in combinatie met nude kleuren en zachte stoffen zijn de items perfect voor jouw kids!

Mix & match met de items van Chateau Bodi!

Het fijnste is om items voor je kindje te kopen die met allerlei outfits matchen. Zo hoef je niet altijd hele nieuwe outfits te kopen maar kun je altijd al je items mixen en matchen met elkaar. Ben je opzoek naar een meer casual of nette outfit? Combineer de items van Chateau Bodi dan met andere kledingstukken. Pak bijvoorbeeld de taupe kleurige sweater voor je dochter en combineer deze met een leer kort broekje, een panty of maillot en stoere cowboyboots. Zo switch je van stijl maar bied je je kindje nog steeds de warmte en comfort van de loungesets van Chateau Bodi. Voor een jongen kun je bijvoorbeeld gaan voor de zwarte loungebroek met een t-shirt en een spijkerjack, gecombineerd met stoere sneakers. De perfecte outfit voor een schooldag.

Deze items moet je in de kast van je kleintje hebben hangen!

Het is altijd handig om bepaalde items in de kast te hebben hangen van je kleintje. Zo kun je altijd de perfecte outfits samenstellen. Natuurlijk kunnen de items van Chateau Bodi niet ontbreken in de kledingkast van jouw mini-me. Maar de items van Chateau Bodi zijn ook heel leuk te combineren met andere must-have items dit najaar. De trend van 2023 en 2024 zijn de UGG’s. Ze zijn terug van weggeweest maar niet te missen in iedere kledingkast. In combinatie met een stoere set van Chateau Bodi heb je de perfecte combinatie. Ook zijn een paar stoere boots een must! Gave boots in combinatie met de loungesets van Chateau Bodi steelt jouw kleintje de show. Hou je meer van een casual outfit voor je kids? Dan is een jeans ook te leuk om te matchen met een sweater van Chateau Bodi. Kies bijvoorbeeld voor de beige trui in combinatie met een zwarte jeans en beige laarsjes voor je dochter!

Hippe kinderkleding die comfortabel zit.

Het is altijd fijn wanneer je kindje zijn of haar outfit geweldig vindt en al helemaal als het dan ook nog eens heerlijk zit. Zachte, wijde stoffen die fijn aanvoelen aan de huid van je kleintje is zeer belangrijk. De pakken van Chateau Bodi zijn gemaakt van 70% biologisch geweven katoen & 30% gerecycled polyester. Deze combinatie van stoffen biedt de meest zachte items ooit! Door de oversized fit kan jouw kleintje in de items groeien en heb je jarenlang plezier van de items van Chateau Bodi. Is het pak nog net iets te groot? Rol de mouwen en broekspijpen op en creëer zo gelijk een stoere look. Ook kun je de items van Chateau Bodi goed met elkaar combineren. Mix & match met alle items en creëer zo nieuwe looks. Ga bijvoorbeeld voor de taupe lounge broekgecombineerd met de zwarte sweater!

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Popular Products

Verkoper: Mijn winkel
The Staple Black Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met donkere kleuren. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!  
Normale prijs
€59,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€59,00
Verkoper: Mijn winkel
The Staple Beige Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met lichte kleuren/wit. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!    
Normale prijs
€59,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€59,00
Verkoper: Mijn winkel
The Staple Taupe Set
Outfit - oversized fit - comfortabele set - hoge kraag - straight leg - comfortabele en luxe materiaal - 100% Biologisch katoen  Gebruik - Machine was koud, alleen met lichte kleuren/wit. Hang op om te drogen, stop het niet in een droger!
Normale prijs
€79,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€79,00

Voeg toe aan winkelkar

Back In Stock Notification
algemene voorwaarden
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
this is just a warning